Jeu de Boules 15-05-2019

Beste Woensdag atleten,

Hierbij een bericht over de WoensdagOchtendBoulers. Vanmorgen is er gestart met het onderling toernooi. Acht teams van ieder twee personen hebben vanmorgen drie wedstrijden tegen elkaar gespeeld over twee poules verdeeld.

Er is echt fanatiek gespeeld, soms om een enkel punt.
Ook het meetlint moest vaak gebruikt worden om de posities vast te stellen.

Er is één team dat alle drie zijn wedstrijden gewonnen heeft en dus direkt geplaatst is voor de halve finale, die volgende week woensdag gespeeld gaat worden. Verder waren er drie teams die ieder twee wedstrijden gewonnen hebben en zich ook plaatsen voor de halve finale.

In de halve finale zijn gekomen de teams met:
Elly Valenteijn en Janny Smit
Piet Sint en Edith Borst
Carl Grafe en Silvia Sint
Gerrit Bos en Bea Lafeber

De halve finale begint 22 mei om 9:15
De finale is dan gepland om 10:45, waarbij IEDEREEN van harte is uitgenodigd.